Campus Næstved

Abonnér på Kalender

Uge

Her kan du booke en bibliotekar.

Skal du eller din gruppe i gang med informationssøgning i forbindelse med bachelorprojekt eller hovedopgave, er det muligt at bestille vejledningstid ved en bibliotekar. Vejledningen varer 30-60 minutter. Tilbuddet er henvendt til studerende og kursister ved UCSJ.

book en bi

Du kan få vejledning til følgende:

• at opbygge en søgestrategi
  • at vælge relevanter databaser
  • at søge i konkrete databaser

Oplysninger vi skal bruge:

• antal gruppemedlemmer
  • emne og evt. problemformulering
  • hvor du har søgt – og hvad du har du fået ud af dine søgninger?
  • Min. 2 dato ønsker

Campus Næstved

Næstved nyt bib

Intet studie uden bøger!!

Afdelingen i Næstved er fagligt tilpasset Administrationsbacheloruddannelsen, Bioanalytikeruddannelsen, Ergoterapeutuddannelsen, Fysioterapeutuddannelsen og Sygeplejerskeuddannelsen.

Vi samarbejder tæt med de 5 andre afdelinger i UCSJ blandt andet har vi daglig kørselsordning mellem afdelingerne, som sikrer hurtig levering af materialer. Hvis de ønskede materialer ikke kan skaffes via vores eget bibliotek, så forsøger vi gerne at få det hjem fra andre biblioteker.

Vi tilbyder undervisning i informationssøgning og i brug af databaser som vi har adgang til. Det er muligt at booke en bibliotekar, hvis I har behov for hjælp til en specifik opgave - både som gruppe og enkeltpersoner.

Derudover tilbyder vi introduktion og hjælp til referenceprogrammet Mendeley, så det bliver let og hurtigt at få styr på kilder og referenceliste.

Biblioteket er til for Jer - BRUG DET!

HUSK at synes godt om dit bibliotek på:

Heidi               Carina

Heidi Holm Jørgensen             Carina Asboe Petersson