Ankerhus

Abonnér på Kalender

Uge

Her kan du booke en bibliotekar.

Skal du eller din gruppe i gang med informationssøgning i forbindelse med bachelorprojekt eller hovedopgave, er det muligt at bestille vejledningstid ved en bibliotekar. Vejledningen varer 30-60 minutter. Tilbuddet er henvendt til studerende og kursister ved UCSJ.

book en bi

Du kan få vejledning til følgende:

• at opbygge en søgestrategi
  • at vælge relevanter databaser
  • at søge i konkrete databaser

Oplysninger vi skal bruge:

• antal gruppemedlemmer
  • emne og evt. problemformulering
  • hvor du har søgt – og hvad du har du fået ud af dine søgninger?
  • Min. 2 dato ønsker

Ankerhus

Arbejdsrum

Ankerhus er hovedbibliotek for bibliotekerne i University College Sjælland og er fagligt tilpasset uddannelsen Ernæring og Sundhed.

Vi arbejder tæt sammen med de fem øvrige biblioteker i UCSJ. Blandt andet har vi daglig kørselsordning mellem afdelingerne, som sikrer hurtig levering af materialer. Og hvis de ønskede materialer ikke kan skaffes via vores egne biblioteker, så forsøger vi gerne at få dem hjem fra landets øvrige folke- og forskningsbiblioteker.

Tilknyttet biblioteket findes et flot og indbydende arbejdsrum med adgang til blandt andet storskærm, computere, læsekroge og gruppe-arbejdspladser. Her finder I også vores håndbogssamling. Det er relevant litteratur, som I er velkomne til at kopiere og scanne fra. I kan bare ikke låne bøgerne med hjem eller bruge dem andre steder på campus end udelukkende i arbejdsrummet.

Vi tilbyder desuden undervisning i informationssøgning og i brug af databaser, som vi har adgang til. I kan også booke en bibliotekar, både som gruppe og enkeltperson, hvis I har behov for hjælp til en specifik opgave.